ПРОМОЦИИ

Spring
Spring


Necta ZENITH ES 8
Necta ZENITH  ES 8


Necta ZENITH DOUBLE ES 8
Necta ZENITH DOUBLE ES 8


Zanussi Brio 200
Zanussi Brio 200


SMART
SMARTНАЧАЛО FAQ Как да си изберем вендинг автомат?
Как да си изберем вендинг автомат?
1) При избора на вендинг автомат трябва да се има в предвид, неговата приспособяемост за продажба на различни продукти в зависимост от форма и съдържание.Не избирайте автомати само с един вид продукт. То ест, необходимо е да обръщате внимание на размера и формата на колонките или канистрите. Зареждания продукт трябва без проблем да преминава през съоръженията, да не се поврежда и да не поврежда автомата.

2) Ценова политика – оператора е длъжен сам да може да променя цените си на продаваните стоки: понижава и повишава стойностите на консумативите в зависимост от неговия вид, от потребностите на  потребителя, от конкретната търговска точка, затова автомата трябва да има функционални възможности за управление.

3) При избора на автомат е нужно също да се гледа за възможност за «ъпгрейд» - т.е., ако първоначално сте мислили да използвате вендинг автомата с монетник, уточнете дали има възможност за добавяне на друга система за разплащане. Дори, ако бизнеса не потръгне, ще имате възможност да я продадете «с перспективен ъпгрейд».
Created by Wizard Design