ПРОМОЦИИ

Spring
Spring


Necta ZENITH ES 8
Necta ZENITH  ES 8


Necta ZENITH DOUBLE ES 8
Necta ZENITH DOUBLE ES 8


Zanussi Brio 200
Zanussi Brio 200


SMART
SMARTНАЧАЛО
ЗА НАС

   „Николов и С-ие” EООД регистрирана през 1995 г. в град Сливен е пионер в бизнеса с Вендинг автомати за региона. В момента фирмата разполага с голям брой автомати за топли, студени и газирани напитки, както и пакетирани стоки. Обхвата на дейност на фирмата е в областите - Сливен, Ямбол и Бургас. Предлаганите от нас Вендинг автомати се доставят и обслужват в предприятия, офиси, банки и държавни учреждения, като условията за сключване на договори са гъвкави и привлекателни.
   Съвместно с обслужването, фирмата предлага нови и употребявани машини за продажба Zanussi Necta, Bianchi, ASCO,Vendo и FAS.
   Автоматите втора употреба внос от Италия, Швейцария и Франция се рециклират и подготвят за експлоатация съобразно условията в Република България. Фирмата осигурява тримесечно гаранционно обслужване, както и след гаранционен сервиз.
   Доставката на закупените от нас Вендинг автомати е осигурена до 50 км от гр.Сливен. При по-голяма дестинация предлагаме допълнително договаряне на изгодни цени.
   Работата на всяка една машина е подсигурена от проучени и тествани консумативи. От дългогодишния си опит фирма „Николов и С-ие” EООД е проучила и предлага най-добрите консумативи и елементи, гаранция за качествената работа на автоматите и задоволяване на всички вкусове.
   За повече подробности и информация Заповядайте в ШОУРУМ Ник Вендинг гр.Сливен.


КАФЕ МАШИНИ BIANCHI
 
Created by Wizard Design